Kruiden Atelier Producten maken: magnesiummousse,  scrubzout en aromaroller.

Data:

donderdag 18 april 19.30 – 21.30 uur

vrijdag 19 april 14.00- 16.00 uur

Enig idee wat een magnesiummousse is? Het is , zover ik weet, niet te koop in een winkel. Het lijkt op scheerschuim, maar het is een mousse met magnesium om je lichaam mee in te smeren. Het smeert heerlijk en verzorgt je huid, doordat er volwaardige en pure materialen gebruikt worden.

Met toevoeging van essentieel olie maak je je eigen magnesium mousse, hoe jij het het allerliefst wilt laten ruiken en ieder essentieel olie heeft verschillende voordelen voor je huid en je lichaam.

Waarom voegen we magnesium toe? Magnesium is een belangrijk mineraal wat een grote bijdrage kan zijn aan je gezondheid. Het ontspant, draagt bij aan een goede botopbouw, goed voor spieren, en nog veel meer.

Scrubzout: Met scrubzout verwijder je dode huidcellen en wordt je huid heerlijk zacht. Voeg er een aantal druppels essentieel olie aan toe en naast dat het heerlijk kan ruiken ,hebben de verschillende essentieel olien een positieve bijdrage

als laatste maken we een heerlijke aroma roller met o.a. essentieel olie van DoTERRA. Je kiest je eigen geur en maakt een aromaroller, die je voor allerlei doeleinden kan gebruiken.

Let op: Schrijf je in voor 14 april en betaal 20 euro ipv 25 euro. (incl. btw)

Je kunt je hier aanmelden!