Al heel veel jaren gebruik ik essentieel olien van verschillende merken en heb ik in de loop der jaren een behoorlijke verzameling opgebouwd. Ik gebruik ze al jaren op verschillende manieren: ik verwerk de olien in de producten, die ik maak en alles wat ik op mijn lijf smeer heb ik bijna allemaal zelf gemaakt of is een product wat met producten heb gemaakt, die herleidbaar zijn en mijn goedkeuring hebben, maar ik gebruik de olien ook voordat ik ga slapen op mijn hoofdkussen en onder mijn voeten en overdag als ik aan het werk ben om mijzelf te ondersteunen. Ik hou van de vele verschillende geuren en vooral de vele toepassingen die er zijn om in dit drukke en enerverende bestaan een ondersteuning te zijn om in balans te zijn.

Waarom ik voor DoTERRA heb gekozen?

Ten eerste omdat van de olien van DoTERRA bekend is welke er ook oraal ingenomen kan worden en welke niet. En er zijn er velen die dat wel kunnen en ook gebruikt kunnen worden voor bij het koken. Natuurlijk is de grootst mogelijke voorzichtigheid belangrijk, want  1 druppel maakt al een heel verschil.

Daarnaast vind ik de kwaliteit heel goed en is bij deze olien duidelijk waar ze vandaan komen en garandeert het bedrijf dat de kwekers op een verantwoorde manier met de natuur omgaan en ook  verantwoord betaald krijgt.

Een derde reden is dat ik na een aantal jaar voor een grote groep mensen kruiden workshops heb gegeven, met een hoop informatie en tips, het gebruik van essentieel olien overzichtelijk is voor veel mensen.

Last but not least het is gewoon ontzettend leuk om met mensen over dit onderwerp en vooral over welzijn een bijzondere ontmoeting te hebben.

Tijdens de Workshops gebruiken we zo veel mogelijk de olien van DoTERRA en daarnaast organiseer ik een aantal Essentieel olien Klassen.

De eerste zal zijn op dinsdag 9 april  om 14.30 tot 17.00 uur en om 19.30 tot 21.00 . De klas duurt 1,5 uur en je krijgt een uitleg en ervaringen met verschillende olien.

Deze klas is gratis en je kan je hier aanmelden.

Voor meer informatie kijk op de website van DoTERRA.